Mikrobioloģiskā testēšana

Visbiežāk sastopama pārtikas saindēšanās, ko izraisa inficēšanās ar mikroorganismiem vai to toksīniem. Nodrošināt saražoto produktu kvalitāti un drošību ir katra pārtikas ražotāja atbildība.

Esošie pārtikas tiesību akti, kas piemērojami visā pārtikas ķēdē, ir veidoti, lai riska faktorus, tostarp mikrobioloģisko apdraudējumu, saglabātu iespējami minimālu, tādēļ mikrobioloģiskās analīzes ir neatņemama pārtikas drošības vadības daļa un ietver mikrobioloģisko paraugu testēšanu, lai pārraudzītu pašreizējo situāciju, analizētu tendences un noteiktu iespējamos draudus.

Saviem klientiem piedāvājam šādu mikrobioloģisko testēšanu:

  • Mikroorganismu skaits
  • Salmonella spp. klātbūtne
  • Salmonella spp. klātbūtne BAX (rezultāts pēc 24h)
  • Listeria monocytogenes
  • Listeria spp.
  • Enterobacteriaceae
  • ß-glikuronidāzes pozitīvie Escherichia coli
  • Koliformas
  • Koagulāzes pozitīvie stafilokoki
  • Raugi un pelējumi
  • Bacillus cereus
  • Sulfītreducējošās klostrīdijas
  • Clostridium perfringens
  • Mezofilās pienskābes baktērijas
  • Enterokoki
  • Campylobacter spp.
  • Anaerobo mezofilo mikroorganismu skaits
  • Anaerobo mezofilo baktēriju sporu skaits
  • Aerobo mezofilo baktēriju sporu skaits

Sazināties ar mums

Kontaktinformācija

J.S. Hamilton Baltic SIA

Adrese:
Mazā Rencēnu iela 12 Rīga, LV-1073, LATVIJA

Tālr.: 
+371 66103389
+371 27087073

E-pasts:
riga@jsh-group.com

Darba laiks: 
P. O. T. C. Pk. 8:30 – 17:00
Sestdienās, svētdienās un svētku dienās – paraugu nodošana pēc iepriekšējas vienošanās

Kādu testu vēlaties veikt?

Uzņēmuma nosaukums

E-pasta adrese

Kontakttālrunis

Jūsu ziņojums