Sensorā testēšana

Sensorā analīze ieņem īpašu vietu pārtikas testēšanā, jo tā sniedz informāciju par produktu, ko nav iespējams iegūt ar citām testēšanas metodēm. Nepieciešamība iegūt un izmantot šo informāciju produktu izveidē, kontrolē un optimizēšanā ir pakāpeniski radījusi sistemātisku intereses par sensoro testēšanu pieaugumu. Tas ir veicinājis šāda veida analīzes attīstību un stiprinājis tās pozīciju starp laboratorijas pamatpakalpojumiem.

Uzticot sensoro analīzi pieredzējušiem ekspertiem, ir būtiski iegūtu ticamu un noderīgu informāciju. J.S. Hamilton laboratorijās jau vairākus gadus kontrolētos apstākļos veic standartizētu sensoro testēšanu. Tas ir iespējams pateicoties modernai laboratorijai, kas atbilst nepieciešamajiem standartiem. Labi apmācītu un nepārtraukti uzraudzītu ekspertu komanda veic testēšanu, izmantojot standartizētas metodes un laboratorijā izstrādātas testēšanas procedūras.

J.S. Hamilton laboratorijas piedāvā dažādas testēšanas pieejas parauga sensoro īpašību novērtēšanai:

  • Organolepriskā testēšana – vienkārša aprakstošā metode (1 eksperts)
  • Sensorā testēšana – vienkārša aprakstošā metode (3 – 6 eksperti)
  • Sensorā testēšana – vērtēšanas metode, kuras pamatā ir klienta specifikācijas
  • Sensorā testēšana – aprakstošā un vērtēšanas metode – 1 produkts (5 vērtētāji)
  • Sensoro īpašību profila izstrāde
  • Trīsstūra tests

Sazināties ar mums

Kontaktinformācija

J.S. Hamilton Baltic SIA

Adrese:
Mazā Rencēnu iela 12 Rīga, LV-1073, LATVIJA

Tālr.: 
+371 66103389
+371 27087073

E-pasts:
riga@jsh-group.com

Darba laiks: 
P. O. T. C. Pk. 8:30 – 17:00
Sestdienās, svētdienās un svētku dienās – paraugu nodošana pēc iepriekšējas vienošanās

Kādu testu vēlaties veikt?

Uzņēmuma nosaukums

E-pasta adrese

Kontakttālrunis

Jūsu ziņojums